28 August 2012

Photoshoot Raya


Memandangkan aku tak ada lagi gambar raya, kami pergi Greenlight Studio untuk snap snap. Bukan selalu nak bajet artis, ye dak? Mari marilah kita lihat kami merakamkan moments almaklumlah semua dah nak pulang ke pangkal jalan masing masing. Mesti rasa macam nak termuntah hijau kan? Ala, saja lettew. Padahal nak tengok kan? Kan? Kan? 



Aceceh, suka lettew orang nak ambik gambar :O

Ehem :D

Hahaha, serius ini gila :O




Hihihi :D

Tak payah nak sweet sangat boleh?





Subhanallah, yang paling panjang tu solo. Boleh ambil borang di kaunter berkenaan.




Nak kena pukul ni, manis sangat!



 Kawan aku yang ni sangat cantik even kepeng :D

 Yang ini pun sama, chinese look. Sangat cantik!

 Habibi aku ni fuhhh. Cantik okay! Serius.

Nak terberak lettew :O

 Hihihi :D


Alolor, si panjang dan si montok! 

Terima kasih Greenlight studio, ada masa kita pi lagi :D


1 comment: